Smakelijke groeten
uit ertvelde

Ons verhaal

Al 6 jaar lang zijn we partners in crime. Sinds 2 jaar zijn we ook getrouwd en nu zijn we klaar om de volgende sprong te wagen.

In een vorig leven was Bart bankier en verzekeringsmakelaar en werkte David als designer voor een Belgisch modemerk. Meer dan 2 jaar geleden begon het te kriebelen bij David om iets te doen met zijn diploma hotelschool. Hij droomde van een eigen winkel met chocolade, of kaas, of…

Bart was meteen enthousiast om deze droom mee vorm te geven, maar dacht meteen aan de praktische kant van de zaak. Wat als klanten liever ’s avonds of in het weekend wilden langskomen? Zo ontstond het idee om de dagverse bereidingen te combineren met een automatenshop. Het beste van twee werelden: verse producten én heel ruime openingsuren.

Verse producten en een ambachtelijke keuken zijn onze trots. Die passie voor eten delen we graag met onze klanten. Vanuit de winkel kan je ons aan het werk zien in ons atelier. Spreek ons gerust aan om meer uitleg te vragen bij de gerechten of om te helpen bij het gebruik van de automaten.

Om een breed en lekker aanbod te garanderen, slaan we de handen in elkaar met enkele uitstekende artisans, de vrienden van de Superette. Zo komt ook de meest fervente foodie aan zijn trekken.

Superette ’t Dorp

Die naam hebben we niet toevallig gekozen. Superette verwijst naar het authentieke en ambachtelijke van ons aanbod. ‘t Dorp kozen we uit liefde voor Ertvelde.

Maar bovenal staat Superette ‘t Dorp voor een klantvriendelijk concept: ons aanbod kan je afhalen in de automaten van 4u30 ‘s ochtends tot 23u ‘s avonds! Zo zit je nooit meer met een lege maag.

onze waarden

  • Alleen ingrediënten van topkwaliteit. Gerechten met zorg bereid, boordevol ‘echte’ smaken en karakter.

  • Een selectie van de beste leveranciers en artisans, die hun delicatessen tot in de perfectie verfijnen. We leggen de nadruk op lokaal, Belgisch, marktvers en als het kan biologisch.

  • We werken toekomstgericht door enkel te verkopen via automaten, van 4u30 ’s morgens tot 23u ‘s avonds. Je kan ons aan het werk zien in onze open keuken. We luisteren met plezier naar jouw wensen, of helpen graag bij het bedienen van de automaten!

  • We gaan verantwoord om met ingrediënten, productie en verpakking. We koken vers, seizoensgebonden en werken zoveel als mogelijk met milieuvriendelijke verpakkingen.

    Om voedselverspilling te voorkomen, en door ons geavanceerd verpakkingssysteem, verlengen we de houdbaarheid van onze maaltijden tot 7 dagen. Na het klaarmaken wordt het gerecht onmiddellijk afgekoeld en verpakt in een innovatieve en duurzame verpakking. De houdbaarheid kan gegarandeerd worden als het gerecht op 4°C bewaard wordt.

  • Met respect voor de makers, het ambacht, natuur en dier. Vlees, vis, veggie of vegan: iedereen kan bij ons lekker en gezond eten.

We slaan de handen in elkaar met een aantal uitmuntende ‘artisans’